• 1 csirkemell
• 1 póréhagyma
• 0,5 dl főzőtejszín
• 1 evőkanál mustár
• 1 teáskanálnyi curry
• só, bors
• olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
Hagymát kevés olajon megpirítom. Darált húsból fasírtmasszát készítek. Megfőzök 5 db tojást, fele fasírtmasszát egy kiolajozott kisebb tepsibe terítem. Erre a karikára vágott krump...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat a mustárral bekenjük fél órával az elkészítés előtt. Kevés olajon elősütjük a csirkecombokat, kivesszük a zsiradékból, majd ezen a szeletelt vöröshagymát, gombá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megmossuk és kisebb darabokra vágjuk a húst. 2. Fölmelegítjük az olajat, pár perc alatt megsütjük benne a húst. 3. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával vagy sültcs...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMártás Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom. A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű