50 dkg csirkemáj
4 g fokhagyma
50 dkg bacon
Apró vékony szeletekre vágjuk a fokhagymákat.
A csirkemájat beletekerjük a baconbe úgy, hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz.
Fogpiszkálóval vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon.
Egy előmelegített serpenyőben pici olajon megsütjük.
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst kockára vágom. A zöldségféléket (vöröshagyma, fokhagyma, zöldpaprika, paradicsom) apróra kockázom. A zsiradékot felhevítem, és először a kockára vágott pulykahúst a fela...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. ◾️Egy száraz serpenyőben vagy wokban addig pirítjuk még teljesen összezsugorodnak. ◾️A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk é...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1. A pulykamell szeleteket húskalapáccsal enyhén kiverem és megsózva félreteszem. 2. A debreceni kolbászt ledarálom, 1 dl tejföllel, a zúzott fokhagymával összedolgozom, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű