2 ek olaj
2,5 ek méz
2,5 ek szója szósz
1/4 kk bors
4 csirkemell
1 gerezd fokhagyma.
A hozzávalókat egy edénybe készítjük a hús kivételével. Sót nem adunk hozzá.
Alaposan összekeverjük, amíg homogén eleggyé válik.
A csirkemellet feldaraboljuk , és beleöntjük az olajos masszába. Jó, ha előző este készítjük, és benne áll a hús másnapig. (hűtőben)
Nyársra (hurkapálcákra) húzzuk a csirkedarabokat.
Frektessük az elkészült nyársakat egy lapos edénybe, és adjuk hozzá a pác maradékának egy részét.Kezdjük sütni, de nem szabad túlsütni. Megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Közben hozzá adjuk a maradék pácot.
A feldarabolt csirkemellet és a cikkekre szelt hagymákat 1-2 órával a sütés elõtt besózom és a kiolajozott tajinba (vagy egy cseréptálba) fektetem. A felsõ felüket mézzel vékonyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA metélőhagymát és a vöröshagymát tisztítsd meg, és aprítsd fel. Az olívaolajon süsd üvegesre a vöröshagymát, szórd rá a curry-t, és gyakori kevergetés mellett pirítsd még néhány p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, felkockázzuk. Ezután megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a borsót, a leszűrt és lecsepegtetett kukoricát, valamint a felap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz. 2. Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük és mindkét oldalát besózzuk. 3. A bundához valókat összekeverjük. 4. Elősz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű