150 g főzőtejszín
25 dkg gomba
6 dkg vaj
5 dkg liszt
1/2 fej hagyma
izlés szerint só
ízlés szerint bors
1/2 csokor petrezselyem
4 dl csontlé (vízbe dobok erőleveskockát)
1.A hagymát megpirítom, rárakom acikkekre vágott gombát és a petrezselymet.
2.Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, kicsit pirítom és felöntöm a csontlével.
3.Sózom, borsozom. Elkeverem benne a főzőtejszínt és kiforralom.
4.Sült husikhoz isteni.
A hozzávalókat kockára vágva lábasba tesszük. Mindent hozzáadunk. 50 percig főzzük. Turmixoljuk. 5 percig rotyogtatjuk. Kis üvegekbe töltjük. Száraz dunsztba tesszük.
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűFőzünk egy húslevest. A hagymát, sárga- és fehérrépát kivesszük, összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Egy lábasban karamellizáljuk a kristálycukrot, majd felöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megdinszteljük olivaolajon, és amikor már kezdi kicsit odakapni beleteszük a daráthúst. Amior kicsit kezd megpiruni akkor hozzá adjuka az aprora vágott sárgarépát, papri...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A citromlevet egy befőttes üvegbe tesszük, hozzáadjuk a cukrot és a sót, rácsavarjuk a tetejét, és rázzuk, amíg a cukor és a só felolvad a citromlében. 2. Majd hozzáadjuk az ol...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű