1/2 sachet de levure chimique
2 cuil. à café d'arôme fleurs d'oranger
80 g de farine
100 g de sucre
2 œufs
80 g de beurre salé
Allumez le four th.5 (150°).
Faites fondre le beurre et le laissez-le refroidir.
Fouettez les oeufs et le sucre pour obtenir un mélange blanc et mousseux. Ajoutez peu à peu le beurre et la farine mélangés à la levure, puis l'arôme fleurs d'oranger. Répartissez la pâte dans les alvéoles d'un moule à madeleines bien beurré et mettez au four pendant 15 mn.
Dès la sortie du four, laissez refroidir les madeleines sur une grille.
♥A servir avec une citronnade bien fraîche
vaj, porcukor, tojássárgája kikever, citrom leve hozzáad. liszt elkever sütőporral , hozzáad a masszához. tojásfehérje habnak felver, hozzáad a masszához. 220 fokon 15 perc ,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Előbb sütünk egy 8 tojásos olajos-tejes piskótát. A tojások sárgáját felverem a porcukorral, beleteszem az olajat, a tejet, majd a liszttel elkevert sütőport és kakaót. 2. H...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSajtreszelőn reszeld le a répát. Tedd egy nagykésés robotgépbe a diót, mandulát, datolyát, és aprítsd addig, míg morzsalékos állagú nem lesz. Add hozzá a zabpelyhet, a mazsolát, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kikeverjük, és lassan hozzáadjuk az olajat. Az összes többi hozzávalókat kimérjük, és egy tálban szépen összekeverjük, majd mehet hozza a kikevert tojás....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű