krumpli
vöröshagyma
fokhagyma
paradicsom
húsos paprika
só
bors
olaj
császárszalonna
A hozzávalókat megtisztítom:
A krumplit karikára vágom, sózom borsozom, a hagymát, paradicsomot, paprikát szintén felkarikázom, a császárszalonnát
kockára vágom.
A sütőzacskó aljára teszem a krumplit, rá a többi hozzávalót.
1 evőkanál olajat teszek a zacskóba, majd a zacskót beteszem egy tepsibe.A sütőzacskót megszurkálom a tetején, hogy a gőz ne tudja
kipukkasztani a zacskót. 180°-ra előmelegített sütőbe teszem, kb.45 percet sütöm, majd a zacskóból kiborítva még 15 percig pirítom.
A hagymákat vékonyra kell vágni és olajon megdinsztelni. Hozzáadjuk a cukrot és a mézet, sót és felöntjük a vörösborral. Amikor a bor nagy része elpárolgott, akkor lesz jó a lekv...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűRemek köret grillezett husik mellé, mennyei, kívül ropogós, belül krémes. Egy cseréptálba terítettem nagyszemű sót, csak annyit, ami elfedte az alját. Erre szórtam friss rozmaring...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplipürét kikeverjük a liszttel, sütőporral. Az egész tojást enyhén felverjük. Jól beledolgozzuk a krumplis masszába, Fűszerezzük, végül a lereszelt sajtot is belekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit jól megmossuk, héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. Egy jénait kikenünk margarinnal, és a kihűlt krumpli harmadát nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Megsózzuk, beterítj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű