5 dkg cukor, 5 tojássárgájával, habosra keverjük, 10 k. forró vizet, 25 dkg liszt, ½ sütőpor, zsírozott tepsibe sütjük.
Krém: 20 dkg vaj, 20 dkg cukor, habosra keverjük, 15 dkg darált dióval, pici rummal. Kihűlt tésztára kenjük. Tojás fehérjét 25 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, és rákenjük a krémre, csoki reszelék.
A csokoládét és a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaóport, a vaníliarudat és citrom és narancshéjjal ízesítjük. Egy másik edényben a lisztet elkeverjük a cukorral és a tojásf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAzzal kezdjük, hogy összetörjük a kekszet egy nagyobb tálban. A keksz darabokat minél változatosabbra törjük, annál szebb (már amennyire ez a sütemény szép lehet:) ) lesz majd a ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük egy csipet só hozzáadásával. A tojássárgákat, és a cukrot habosra keverjük. A cukros sárgájához hozzáadjuk a liszt...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes