2 tasak rizs, 2 tyúkhúsleves kocka, ½ bontott csirke, 20 dkg mexikói zöldségkeverék, 20 dkg gomba, 2 e.k olívaolaj, 2 dl száraz fehérbor, őrölt bors, csipetnyi rozmaring, és sáfrányízlés szerint
A tyúkhúsleves kockákat, 5 l vízzel főni tesszük, amint feloldódnak a kockák, a két tasak rizst beletesszük a vízbe, megfőzzük és lecsurgatjuk. Míg a rizs fő, addig a csirkedarabokat olívaolajon megpirítjuk, enyhén megsózzuk és fűszerekkel ízesítjük. Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, felengedjük a borral és készre pároljuk. Tálalás előtt összekeverjük a csirkeragut az időközben megfőtt rizzsel.
A csirkecombokat befűszerezzük, majd betekerjük baconszalonnával és a tepsibe tesszük. Közé szórjuk a fokhagymát, a 8-ba vágott vöröshagymát, a megpucolt, kimagozott, 4-be vágott k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBesózott csirke húst bőre nélkül egy nagy fazékban 10 dkg vajon és 1 dl vízen puhára párolok. (Teljesen puhára, mikor már szinte leesik a csontról!) A puha husokat egy tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filéket megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd a ketchuppal bekenjük, és kb. 1 órát hagyjuk pácolódni. A csirkemellekre tesszük a 2-2-t rozmaringágacskát, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű