menu

Családireceptkönyv.hu

Ropogós pikáns csirkeszárnyak sütőben sütve –


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
10 csirkeszárny
2 evőkanál liszt
4 evőkanál zsemlemorzsa
1 teáskanálnyi fokhagymapor
őrölt bors
őrölt csili (ízlés szerinti mennyiség)
olívaolaj

Elkészítés:


Elkészítése:
A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatjuk a szárnyakat a panírba. Azért nincs szükség tojásra, mert ha beolajozzuk a húst akkor megtapad rajta a panír. Kivajazott sütőbe tesszük a szárnyakat és átkenjük olívaolajjal a tetejüket, majd 25-30 perc alatt 180 fokon készre sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Baconos csirkemell őzgerincformában
Baconos csirkemell őzgerincformában

A csirkemellet felvágjuk apró kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint borssal és ételízesítővel. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a sajt felét is belekeverjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Palacsinta - Hortobágyi húsos
Palacsinta - Hortobágyi húsos

A húst leöblítjük, apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmossuk, a zöldpaprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Libamáj Lyoni módra, pirított burgonyával
Libamáj Lyoni módra, pirított burgonyával

A hártyáitól és erektől megtisztított libamájat szeletekre vágjuk, tálba helyezzük, ráreszeljük a fokhagymát és annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje. Két órára a hűtőbe tesszük. A b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes mustáros egész csirke
Mézes mustáros egész csirke

A csirkét megtisztítom ,az olajat a mézzel mustárral -fűszerekkel szárnyas-magyaros fűszerrel jól összekeverem,a csirkét jó alaposan bekenjük a mézes mustáros fűszeres páccal hagyj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk