menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros-hagymás csirke *


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csirkecomb
2 fej hagyma
2 1/2 dl száraz fehér bor
2 ek mustár

Elkészítés:


Serpenyőben 2 ek. olajon a húst megpirítani, kivenni és félretenni.
Takarékon a hagymát aranybarnára sütni.
Vissza rá a hús+ borral összekevert mustár, bor. Így felforralni és betenni a sütőbe 45-55 percre. Félidőben a combokat megfordítani.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mentett
Hagymás csirkemáj
Hagymás csirkemáj

A hagymát megpucoljuk zsíron dinszteljük,mikor már puha rárakjuk a piros paprikát,paradicsom pürét,borsot,zöld fűszereket,sózni csak a végén szabad mert megkeményedik a máj.A csirk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: ani44
Rakott sajtos csirkemell – Én is gyakran csinálok il
Rakott sajtos csirkemell – Én is gyakran csinálok il

A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gréta
Tepsis csirke
Tepsis csirke

A húst sózzuk be, majd forgassuk meg lisztbe. Kivajazott tepsibe rakjuk, rá a sajtokat, hogy jól ellepje, majd öntsük fel tejszínnel. Fólia alatt addig süssük míg a hús nem puhul m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Parmezános-borsikafüves csirkemellsonka
Parmezános-borsikafüves csirkemellsonka

A felkockázott csirkemellfilét tedd a házi felvágott készítőbe, zárd rá erősen a tetejét, hogy szépen összepréselődhessenek az alapanyagok, és tartsd hűtőben 5 fokon 2 napon át....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk