menu

Családireceptkönyv.hu

Parajos sajtrolád *


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30dkg parajlevél
4ek juhtúró
2 ek natúr krémsajt
3 szelet félkemény sajt

Elkészítés:


A parajleveleket leforrázzuk és felaprítjuk. Kikeverjük a juhtúróval, krémsajttal, fehér borssal és őrölt szerecsendióval.
A sajtra kenjük és feltekerjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kilófaló  sonkás pánkó
Kilófaló sonkás pánkó

A tejet a margarinnal összemelegítjük. A lisztbe morzsoljuk az élesztőt (nem kell futtatni, csak morzsold bele!), adjuk hozzá a többi összetevőt is (a sonkát kivéve),...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ani
Sajtos cukkinigolyók recept
Sajtos cukkinigolyók recept

A megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverjük, és hagyjuk állni kb....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Céklás rizottó
Céklás rizottó

A céklát puhára megfőzöm vagy megsütöm, majd apró csíkokra vágom. Az olajon a hagymát és fokhagymát pár percig dinsztelem, ezután hozzáadom a rizst, és állandó kevergetés mellett k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vega “bacon”, azaz pácolt, aszalt padlizsán
Vega “bacon”, azaz pácolt, aszalt padlizsán

A padlizsánt egészen vékony csíkokra elvagdossuk, majd elkészítjük a páclét: az olívaolajba beleszórjuk a fűszereket és összekeverjük. Egy kenőtoll segítségével megkenjük a vékony...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk