30dkg parajlevél
4ek juhtúró
2 ek natúr krémsajt
3 szelet félkemény sajt
A parajleveleket leforrázzuk és felaprítjuk. Kikeverjük a juhtúróval, krémsajttal, fehér borssal és őrölt szerecsendióval.
A sajtra kenjük és feltekerjük.
A tejet a margarinnal összemelegítjük. A lisztbe morzsoljuk az élesztőt (nem kell futtatni, csak morzsold bele!), adjuk hozzá a többi összetevőt is (a sonkát kivéve),...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverjük, és hagyjuk állni kb....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát puhára megfőzöm vagy megsütöm, majd apró csíkokra vágom. Az olajon a hagymát és fokhagymát pár percig dinsztelem, ezután hozzáadom a rizst, és állandó kevergetés mellett k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt egészen vékony csíkokra elvagdossuk, majd elkészítjük a páclét: az olívaolajba beleszórjuk a fűszereket és összekeverjük. Egy kenőtoll segítségével megkenjük a vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű