100g pirított szalonna
200g főtt mellehúsa (maradék)
30g parmezán
3 gerezd fokhagyma
2 szelet pirítós ( vagy piritott kockák )
1 fej zöld saláta
2 drb paradicsom
1/2 citrom leve ( a saláta levelekre )
Öntet :
1 ek majonéz
1 ek olaj ( oliva)
só
bors
pici mustár
1/2 citrom leve
A salátát megmossuk, megsózzuk. A snidlinget felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Az összes hozzávalót jól kikeverjük és a salátára öntjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. Egy nagyobb tálba a következő sorrendben rétegezzük a hozzávalókat: alulra gomba, rá a kukorica, alma, sonka, ananász, tojás, majd a hagymagyűrűk. 2. Végül terí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzalonnát megpirítani, fokhagymát a kisült olajában rövid ideig megpirítani, balzsamesetet és olivát hozzáadni, összetörni a bacont, hozzáadni a vízitormát és a ruccolát, összekeve...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű