2 adaghoz:
50 dkg főtt, áttört krumpli
1 tojás
1/2 teás kanál só
3 evőkanál liszt
összeállítani , kifőzni
A krumplit megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha kihűlt meghámozzuk. Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlék tetejéről levágunk egy lapot. Belsejüket kiszedjük. A zsemlék kiszedett belsejét egy kevés tejjel meglocsoljuk és összemorzsoljuk, de vigyázzunk, hogy ne legyen lágy....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húsból pörköltet készítünk, majd a levét leszűrjük. Egy tűzálló tálat vékonyan kizsírozunk, s alulra vékony burgonyaszeleteket rakunk, amelyre sorban pörköltet, karikára vágott z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajhoz: 1. A hússzeleteket megtisztítjuk, óvatosan klopfoljuk, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Liszt és fűszerpaprika keverékébe hempergetjük a húsokat, majd félretess...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes