menu

Családireceptkönyv.hu

Gnocchi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 adaghoz:
50 dkg főtt, áttört krumpli
1 tojás
1/2 teás kanál só
3 evőkanál liszt

Elkészítés:


összeállítani , kifőzni

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Darálthúsos rakottkrumpli
Darálthúsos rakottkrumpli

A krumplit megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha kihűlt meghámozzuk. Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húsos sajtos töltött zsömle
Húsos sajtos töltött zsömle

A zsemlék tetejéről levágunk egy lapot. Belsejüket kiszedjük. A zsemlék kiszedett belsejét egy kevés tejjel meglocsoljuk és összemorzsoljuk, de vigyázzunk, hogy ne legyen lágy....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Rakott sertéspörkölt
Rakott sertéspörkölt

A húsból pörköltet készítünk, majd a levét leszűrjük. Egy tűzálló tálat vékonyan kizsírozunk, s alulra vékony burgonyaszeleteket rakunk, amelyre sorban pörköltet, karikára vágott z...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Lecsós szelet
Lecsós szelet

A karajhoz: 1. A hússzeleteket megtisztítjuk, óvatosan klopfoljuk, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Liszt és fűszerpaprika keverékébe hempergetjük a húsokat, majd félretess...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk