menu

Családireceptkönyv.hu

Miccs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is)
csombor (borsikafű)

frissen őrölt bors
1 mk fasírt fűszerpor ( el is maradhat)
fokhagyma
1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:


A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.

Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson készül)

Mustárral,vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztható!

Tipp:

Sokkal finomabb a miccs, ha sütés előtt néhány órával elkészítjük, így összeérnek az ízek.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar FASÍRT MÁSKÉPP
FASÍRT MÁSKÉPP

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...

Elkészítési idő: gyors
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Tarja savanyúkáposztaágyon
Tarja savanyúkáposztaágyon

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Hajdúsági sertésborda
Karaj - Hajdúsági sertésborda

1. A karajt kicsontozzuk, és dupla szeletekre szeleteljük. 2. A szeleteket bevágjuk, szétnyitjuk, egy kicsit kiverjük. 3. A lángolt kolbászt megdaráljuk, elkeverjük az össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Chilisbab cipóban, villámgyorsan
Chilisbab cipóban, villámgyorsan

A hagymát felaprítjuk, bő olajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst. Kicsit megpirítjuk, majd ráöntjük a fűszerkeveréket és a paradicsompürét, és ebben főzzük tovább puh...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk