menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtkrokett


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A krokethez
300 g trappista sajt
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
30 g búzaliszt (BL55)
A kisütéshez
étolaj

Elkészítés:


Nem mértem, de max 20 perc alatt készen van vele az ember. Lehet önmagában simán mártogatóssal, rizzsel, tartárral, áfonya szósszal ki hogyan szeretné. A fiaim kb. 10 perc alatt eltüntették. Szóval lehet egyből érdemes dupla adaggal kezdeni. Még mielőtt bárki feltenné a kérdést, nem kell panírozni, és nem fog szétfolyni!!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Beatrix
Tarhonya
Tarhonya

Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd rátesszük a száraz tarhonyát. Addig pirítjuk, amíg tetszőleges színt nem kap. Én szeretem ha kissé barnás színű. Felöntjük vízzel, ízlés s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: István
Tócsni azaz krumplilepény
Tócsni azaz krumplilepény

A krumplikat meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. Összekeverjük a liszttel - nem kell sűrű masszának lennie! Az apróra vágott hagymát/snidlinget és petrezselyemzöldet, valamint a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Mediterrán sültburgonya
Mediterrán sültburgonya

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A krumplit alaposan megmossuk, megsikáljuk, majd hosszában félbevágjuk. Összekeverjük az olívaolajat az apróra vágott csilivel, a citromhéjjal, a r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hercegnő burgonya
Hercegnő burgonya

A meghámozott burgonyát felkockázzuk és bő vízben puhára főzzük. Leszűrjük és hozzákeverjük a vajat. Hűlni hagyjuk. Amikor langyos vagy csaknem teljesen kihűlt, hozzádolgozzuk a t...

Elkészítési idő: 30-60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk