50 dkg nagykalapú vargánya vagy tinóru
1 kisebb fej hagyma
tárkony
Piros Arany
2 ek tejföl
60 g kecskesajt
A gombát megtisztítjuk, a szárát eltávolítjuk. Kiválogatunl belőle kb 30 dkg kalapot. A szárakat és a többi kalapot apró darabokra vágjuk.
A kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, beletesszük a gombát, kis vizet öntünk alá, majd megpároljuk.
Ha elfőtt a leve, beleütünk egy tojást, hozzáadjuk a tejfölt, majd beízesítjük: bors, tárkony, összemorzsolt kecskesajt, Piros Arany.
A tölteléket tepsibe tett gombafejekre halmozzuk, és 15 perc alatt 180 fokon megsütjük.
- A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. - Hozzákeverünk 4 evőkanál tejfölt, 2db nyers tojást és annyi lisztet, hogy laza galuskatészta állaga l...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűÖsszetörjük a tofut, felvágjuk a hagymát, összekeverjük és ízesítjük. Ennyire egyszerű :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHogyan fogjunk hozzá? A cukkiniket mossuk meg, vágjuk le a szára végeit, majd hosszában vágjuk ketté az egészet. Nagyjából 5-6 evőkanál olivaolajban keverjük el egy kevés sót, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű