25 dkg vaj
20 dkg krémsajt
20 dkg sonka szalámi
3 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
só, őrölt bors ízlés szerint
6 dr paprika, piros, sárga zöld
A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárral. 1 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk.
A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Én 25 dkg lencsét megmosok es beáztatok.Minél többett ázik annál kevesebbet kell főzni.1 2 órát szoktam áztatni es annyi vízben kezdem főzni amennyi ellepi.Ha van sonkaleved vagy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ecetes tormát lecsepegtetjük, és kicsit meg is nyomkodjuk, hogy a leve kijöjjön belőle. Ezután kikeverjük a vajjal, a kihűlt besamelmártással, sóval és a citromlével, rövid idő...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegmosom a salátát levelekre szedem és besózom, Majd teszek oda felkockázva füstölt szalonnát megsütöm majd teszek rá pár gerezd felkockázott fokhagymát és rá teszem a besózott sal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, félbevágjuk, majd a sárgájukat kikaparjuk, sózzuk, borsozzuk és annyi tartárt adunk hozzá, hogy krémes állagú legyen, az apróra vágott pet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű