menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkecombok pityóka ágyon


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 csirkecomb felső
2 nagy fej hagyma
6 nagyobb krumpli

bors
bazsalikom
1 dl olaj
fél csomag sült csirke fűszerkeverék
15 dkg reszelt sajt

Elkészítés:


A megtisztított combokat bedörzsölöm a sült csirke fűszerkeverékkel. A hagymát és a krumplit megtisztítom és fél cm vastagra szeletelem őket.
Egy hőálló edény aljába töltöm az olajat, szép sorba leterítem a hagymát, majd rárétegezem a krumplit, sózom borsozom. Rárakom a csirkecombokat bőrrel felfele, megszórom darabolt bazsalikommal, lefedem, és kb 35 percig sütöm.
35 perc után leveszem a fedőt, 5 percre vissza teszem, majd kiveszem ismét a sütőből és megszórom a csirkecombok tetejét kb 15 dkg reszelt sajttal, még addig sütöm míg a sajt meg nem pirul a tetején.

Csirkecombok pityóka ágyon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyuszi
Mustáros rántott hús
Mustáros rántott hús

A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerez...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
GOMBÁS LECSÓS CSIRKEMELL KOCKÁK RIZZSEL
GOMBÁS LECSÓS CSIRKEMELL KOCKÁK RIZZSEL

a mellet kockára vágjuk ..a paprikát paradicsomot felszeljük..a gombát leszűrjük...az olajon a hagymát megdinszteljük hozzáadjuk a többi anyagot és ízesítjük majd fedő alatt puhára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dubarry csirkemell
Dubarry csirkemell

A csirkemellet kettészedjük, kiszedjük belőle az inakat, majd félbevágjuk, és kiklopfoljuk őket. Picit sózzuk meg a húsokat. Az előkészített csirkemelleket egy evőkanálnyi olajon,...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
fokhagymás-tejfölös bunda
fokhagymás-tejfölös bunda

A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a liszte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk