10 dkg párizsi
2 dkg margarin
2 dkg tejföl
petrezselyem, vöröshagyma, mustár, só
1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni. 2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: 1. A krémsajtot és a zúzott fokhagymát mixerbe tesszük, és simára dolgozzuk. 2. Fűszerezzük, és belekeverjük a friss vagy szárított, aprított metélőhagymát. 3. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. 2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz