25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, pirosarany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni.
2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.
Elkészítése nagyon egyszerű: tegyük mindent egy késes mixerbe, és veressük addig, amíg könnyű homogén krém lesz belőle. Ez a mennyiség csak nagyobb gépbe fér bele, nyugodtan felezh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk. 2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók. 3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis só...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt készr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsó, bors A tonhalat egy szűrön át lecsepegtetjük és a friss sajttal krémállagúra összekeverjük. A hagymát, tojást megpucoljuk, az előbbit apróra, a tojást és a kapribogyót durvá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű