1 kígyóuborka
4 paradicsom
3 kaliforniai paprika (sárga, piros és zöld)
20 dkg füstölt sonka
2-3 féle sajt (alacsony zsírtartalmú)
4 tojás
Színes, egészséges, vitamindús vacsora. Teljesen natúr íz, semmi öntet, mégis isteni. Szeleteld fel és finoman
forgasd össze a hozzávalókat és tálalásnál a 1-1 főtt tojás köré rendezd a salátát.
A tésztát sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A zöldségféléket kis kockákra vágjuk. A kihűlt tésztát a majonézzel, a tejföllel és a zöldségekkel összekeverjük, ízlés szerintsózzuk,...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűAbrak-a-dabra: Nálam nem telik el nap saláta nélkül, és nem ám olyan hangyafasznyi mennyiséget eszem belőle, mint amekkorát étteremben adnak. Mint ahogy az megszokott ebben a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához A salátaleveleket megtisztítjuk, és összetépkedjük nekünk tetsző darabokra. A serpenyőbe olívaolajat öntünk, és fokhagymanyomóval belenyomunk egy gerezd fokhagymát. K...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűKészítsük el a salátát: az uborkát és a paradicsomot mossuk meg, vágjuk kockákra őket. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk hajszálvékony szeletekre. Az olívabogyó maradhat egészben, de...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű