4 tojást,
5 eka xilittel ( vagy mással), habosra keverünk, hozzáadunk
1 dl tejet ( lehet növényi is),
15 dkg margarint,
1 csomag sütőport,
15 dkg darált diót.
4 tojást, 5 eka xilittel ( vagy mással), habosra keverünk, hozzáadunk 1 dl tejet ( lehet növényi is), 15 dkg margarint, 1 csomag sütőport, és 15 dkg darált diót. 160 fokon tűpróbáig sütjük, csokival locsoljuk.
A tojássárgákat a cukorral keverjük habosra. Keverjük hozzá a pudingport, majd egy kevés tejjel lazítsuk fel. A maradék tejet a sóval forraljuk fel, majd a tojásos keveréket önts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a lisztet, a porcukorral a szódabikarbónával és a sütőporral. Egy másik tálban keverjük össze a vaníliakivonatot a joghurttal és a tojással. Ezt a keveréket öntsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha vajat kikavartam a cukrokkal, a tojások sárgájával, hozzáadtam a sütőporral elvegyített lisztet és puha tésztává gyúrtam. Kétfelé vágtam. Egyik részét fóliába csomagoltam és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt kemény habbá verjük. A krémsajtot, a porcukrot, a vaníliát és a narancshéjat kikeverjük, beleforgatjuk a tejszínhabot. A krémet habzsákba töltjük, a poharak aljába nyomu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű