6 kg káposzta
2kg paprika
1kg hagyma
répa ízlés szerint
1/2 l ecet
75 dkg cukor
1 cs DEKO átszitálva
1 kk borkénpor
24 órát állni hagyjuk...
A szilvár megmossuk, kimagozzuk, leturmixoljuk, de azért maradjanak benne darabos részek. A cukor, ecet, rum keverékkel összeforgatjuk, majd egy nagyobb tepsibe öntjük, hogy szétte...
Elkészítési idő: 5 Nehézség: KönnyűAz epreket tisztítás után elnegyedeltük. Egy lábasba beletettem a cukrot, ráöntöttem a vizet, sűrűre forraltam. Eközben a zselésítőt elkevertem az eperrel, majd beleöntöttem a cuko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA birsalmákat áttöröljük, a szárvégeket kivágjuk. A gyümölcsöt feldaraboljuk. A birset 1 liter vízben 1 óra hosszat főzzük. A birset a főzőlével együtt átpasszírozzuk. A kapott me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyünk egy lábasba három liter vizet. Gyújtsunk alá. Dobáljuk bele a fűszereket. A citromot alaposan mossuk meg, dörzsöljük meg jól a héját, majd egy zöldséghámozóval csak a sárga...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes