menu

Családireceptkönyv.hu

Pizza tészta


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 2 nagy tepsi
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- 70 dkg liszt (1 tk oregánó)
- 2 dkg só
- 1 csipet cukor
- 3 dkg élesztő (1 cs porélesztő)
- 150 ml tej
- 220 ml víz
- 100 ml olaj

Elkészítés:


Összedolgozzuk a hozzávalókat.
Pihentetjük 10percet,ezután ketté vágjuk és kinyújtjuk.
Tetszés szerinti feltéttel gazdagítjuk
Maximum hőmérsékleten sütjük kb 8-10percig

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Pizzák ,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Szalámis-hagymás pizza
Szalámis-hagymás pizza

1. Úgy készül, hogy a pizzabulin egy önkéntes áldozat megpucolja a hagymát, majd egy másik mártír vékonyra felszeleteli. 2. Egy türelmes harmadik kevés olajban folyamatosan kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar LC Túró alapú pizza
LC Túró alapú pizza

A hozzávalókat eldolgozzuk, majd sütőpapíron kör alakúra formázzuk. 10 percig sütjük, majd rátesszük a kívánt feltéteket és még 8 percig sütjük 180C°-on.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kolbászos calzone - fagyasztható (Sóbors)
Kolbászos calzone - fagyasztható (Sóbors)

A lisztet a sóval, füstölt paprikával, élesztővel, kevés olajjal és a vízzel keverjük egybe, kézzel vagy géppel dagasszuk ki a tésztát. A lágy tésztát helyezzük át egy másik olajja...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Szuperpuha minipizza (Rupáner)
Szuperpuha minipizza (Rupáner)

1. A cukrot elkavarjuk a langyos tejben, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. 2. A többi hozzávalóval együtt lágy, de nem ragacsos tésztát dagasztunk! Ha száraz a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk