2 db köröm,csülök résszel együtt, egy kis darab füstölthús és egy kis pulykaszárny, hogy hús is legyen benne / mehet bele akár fül is /. Sós vízben ami épp ellepi, gyenge tűzön puhára főzöm. Apróra vágott fokhagyma amit a főzőlébe " beáztattam és rétegezéskor meglocsoltam vele a húsokat. Folpackkal kibélelt bármilyen formába beleszeded a kicsontozott a nagyon puhára megfőzött húsdarabokat, közben fokhagymával locsolgatod, a végén felöntöd a főzőlével míg szépen el nem lepi. Megrázogatod, hogy a mindenhova eljusson, kihűlés után hűtőbe rakod, kis nehezéket rakhatsz rá, hogy összébb álljon. Másnap szépen szeletelhető.
A hagymát kockázd nagyon apróra, a fokhagymát pépesítsd. Tedd egy nagyobb tálba a darált húst, majd fűszerezd a hagymákkal, a kakukkfűvel, sózd, borsozd, add hozzá a pirospaprikát,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajszeleteket besózzuk (csak mértékkel!) 2. Elkészítjük a pácot. Mi sem egyszerűbb: mustár és fűszerek. 3. Bekenegetjük a húsokat, kicsit állni hagyjuk, majd alufóli...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldségeket megmossuk, feldaraboljuk, tepsibe tesszük, majd meghintjük ételízesítővel. Rátesszük a fűszerezett sertésszeleteket, vizet öntünk alá, letakarjuk fóliával és 200 foko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű