Meleg (de ne forró) vízben jól keverj el két evőkanál mézet, két evőkanál ecetet (lehet almaecet is), két evőkanál citromlevet, és egy csipet fahéjat. Húzd le egyben, és egy órán belül elejét veszed a betegségnek.
A darált húst elkeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a vízbe áztatott, majd kinyomkodott kenyérrel. Golyókat formázunk és bő forró olajban készre sütjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasba öntöm az olajat, a hagymát apró kockára összevágom, jó puhára párolom, hozzá adom a húst, jól összekeverem, hogy a hús szemek szétváljanak egymástól, sózom, borsozom í...
Elkészítési idő: 20-perc Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk. 14 tojást felverünk, ízlés szerint sózzuk, majd a hagymán tojásrántottát készítünk belőle. A kész rántottát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű