1 kg sertésoldalas,
1 evőkanál szójaszósz,
1 evőkanál ketchup,
1 evőkanál mustár,
1 evőkanál méz
só
olaj
A szójaszószt keverjük össze a ketchuppal, a mustárral és a mézzel. Szeleteljük fel az oldalast, kenjük be sóval, tegyük egy tálba és öntsük rá az elkészített pácot, a kezünkkel dörzsöljük bele a pácot. Majd tegyük hűtőszekrénybe néhány órára. Amikor az oldalas jól magába szívta az ízeket, akkor vegyük ki a hűtőből, rakjuk bele egy tepsibe, locsoljuk meg kevés olajjal, fedjük be alufóliával és előmelegített sütőben, 170 fokon süssük 30 percig. Majd vegyük le róla a fóliát és süssük készre. Jó étvágyat!
Minden zöldséget késes darálóba teszek, és apróra vágok. Hozzákeverem a husihoz, adok hozzá egy kicsit a zsemlemorzsából is. Falatnyi gombócokat formázok, és meghempergetem őket a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hust kockara vagjuk A hagymat megtisztitjuk es,szinten kockara vagjuk A hagymat az olajon uvegesre paroljuk,hozza adjuk a hust es paroljuk addig,ameddig a hus kifeheredik Fusz...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesTegye az ecetet, a vizet, a babérleveleket, a fahéjat, a cukrot, a kősót és a hagymát egy nagy serpenyőbe, nagy lángon. Keverjük össze, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a bordákat, m...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk és mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben, kevés olajon pár perc alatt mindkét oldalukat elősütjük, majd egy tepsibe rakjuk a sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű