menu

Családireceptkönyv.hu

Spagettiszósz


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


2 kisebb vöröshagymát összekockáztam, két gerezd szeletelt fokhagymával olajon megpároltam.
5 szép piros, érett paradicsomot , mint az almát, meghámoztam, (lehet forró vízbe dobni és lehúzni a héját ) kockára vágtam.
Rátettem a hagymára és nagy lángon elkezdtem főzni. Addig főztem, míg szét nem esett a nyers paradicsom.
Fővés közben tettem hozzá saját főzésű ketchupot, sót, kis cukrot és oregánót.
A húst külön pirítottam meg, és kevertem a paradicsomhoz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Toroskáposzta
Toroskáposzta

A megtisztított húst falatnyi darabokra vágjuk, a káposztát átöblítjük, lecsepegtetjük. Olyan lábasban, amit sütőbe is be tudunk tenni, felhevítjük a zsírt, rádobjuk a húst. Körbep...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Meddig jó az étel a hűtőszekrényben?
Meddig jó az étel a hűtőszekrényben?

A készétel maximum 2 órán át tartható a konyhapulton. Ez idő alatt kellemesen lehűl és már hűthető. Ennek azért is van jelentősége, mert a meleg étel gőzölög a hűtőben. A gőz lecsa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csalánkrém visszérre, arcra
Csalánkrém visszérre, arcra

Magasfalú edény forró vizbe állítva A csalánt mákdarálóval pépesíteni Olivaolaj és csalán az edénybe, 1 óra hosszat melegíteni kis fokozaton. Csak melegíteni!!! Készen sötétzöl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
A kovász
A kovász

22

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk