menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalmasajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg birsalmát alaposan megmosok, 4-be vágom és kivágom a magházát. Nem kell meghámozni! Annyi vízben,hogy épp ellepje, megfőzöm. Ha puha leöntöm róla a levet, turmixolom. A pépet 80 dkg cukorral folytonos keverés mellett jó sűrűre főzőm. Dobok bele egy marék diót, és folpackkal bélelt őzgerinc formába öntöm. Másnapra megkeményedik annyira, hogy ki lehet venni a formából!!!

Birsalmasajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar   Krumpli (Burgonya ) sajttal rántva
Krumpli (Burgonya ) sajttal rántva

-A burgonyákat pucoljuk ,szeleteljük Megmossuk, vagy kicsit áztatjuk váltott hideg vízben. -Panírozás előtt sózzuk, esetleg borsozzuk, vagy megszórhatjuk steak fűszerrel is. -...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókuszlisztes palacsinta
Kókuszlisztes palacsinta

Minden hozzávalót összekevertem. Előmelegítettem a 32 cm-s palacsintasütőt közepes lángon, s vékonyan megkentem kókuszolajjal. Ráöntöttem a masszát, amit egy fa pálcával terítettem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rántott padlizsán egyszerűen
Rántott padlizsán egyszerűen

A hibátlan padlizsánok végeit levágom, majd meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom. A szépen karikázott padlizsánszeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg , néhány...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meringue
Meringue

Cukorszirupot főzünk (szálpróba) kb 180°C-ig. A lazára vert tojásfehérjéhez öntjük folyamatos keverés mellett, majd kihülésig verjük.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk