3 paradicsom
1 nagyobb, fehér húsú paprika
5 dkg füstölt sajt
3 tojás
1 pohár natúr joghurt
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
1-2 kávéskanál mustár
só
bors
1-2 evőkanál friss citromlé
apróra vágott petrezselyem vagy oregánó
A tojásokat főzd keményre. Közben vágd kockára a paprikát és a paradicsomokat. A füstölt sajtot szintén vágd 1 centis kockákra. Készítsd el az öntetet: keverd össze a joghurtot a mustárral, az apróra vágott fokhagymával, a citromlével és a fűszerekkel. Ezt öntsd a zöldségekre, a tetejére halmozd a sajtot, majd a kockákra vágott tojást. Pirítóssal, sült hússal kiváló!
A hagymát apróra vágjuk és ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk a cukrot. Hagyjuk egy kicsit állni, amíg a többi hozzávalót megtisztítjuk, felvágjuk, majd az egészet összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert gyufaszál vastagságúra vágjuk és meglocsoljuk citrom lével, hogy nem barnuljon meg. Az almával szintén így teszünk. A diót durvára vágjuk. A sajtot felkockázzuk. Ezek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat erősen sós vízben keményre főzzük, hideg vízbe merítve lehűtjük. A zselatint a csomagoláson olvasható javaslat szerint beáztatjuk hideg vízbe, hogy felpuhuljon. Az e...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz