12-15 dkg torma reszelve
1/2 dl fehérborecet
1/2 dl víz
2 kk só
2 kk eritrit (édesítő)
A vöröshagymát félkarikákra szeleteljük, majd forró zsíron megfuttatjuk és rádobjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk. Amikor már a gomba levet engedett felöntjük pici vízzel, hozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. főzzük meg héjában a krumplit, majd pucoljuk meg és szeljük max. 0,5 cm vastag karikákra egy darab kivételével (!), tegyük a karikákat egy magas falú tálba 2. szeljük apróra a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször kifilézzük a combokat: az alsó- és a felső combot az ízületnél szétvágjuk. Mindkét résznél a csontokról egy hegyes, hajlékony filézőkéssel körbevágva leválasztjuk a húst. N...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk karikákra a tojást, és minden kavarjunk össze. KÉSZ! Mi egy kis friss petrezselyemmel és snidlinggel szoktuk megszórni, és rozskenyérrel tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű