menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros sertésszelet


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 8 szelet sertés karaj
- só
- mustár
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa

Elkészítés:


Hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, ízlés szerinti mustárral bekenjük. Legalább 1 órát állni hagyjuk, de legjobb, ha egy éjszakát áll így a hús. Majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban sütjük.

Mustáros sertésszelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Karaj - Ízes pecsenye
Karaj - Ízes pecsenye

1. A húst kicsontozzuk, kicsit kiverjük, besózzuk és bedörzsöljük kis piros paprikával. 2. A zsíron/olajon megfuttatjuk a megtisztított és apróra vágott hagymát, és ebben a hús...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Teknős darálhúsból
Teknős darálhúsból

Összegyúrom a hozzávalókat mintha fasirtot készitenék csak kicsit keményebbre ezért kell a kenyérmorzsa hogy jól lehessen formázni ,ne legyen lágy. A masszát 4 felé osztom kiformá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszines mustáros tarja
Tejszines mustáros tarja

A tarja szeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk Zsiradékon szép pirosra sütjük Magas hőfokon addig sütjük míg kérget kap -, A szeleteket tálba szedjük a visszamaradt z...

Elkészítési idő: 1ora
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes mustáros sertésoldalas
Mézes mustáros sertésoldalas

sózóm borsozom fokhagymát szórók rá tepsibe vagy jénaiba teszem lefedem és 150 C 90 percig puhítom 140 perc jó puha legyen elkészítem a szószt beleforgatom rácsra teszem 200 C/15-...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk