Fél kg gomba
fél dl olaj
1 fej hagyma
20 dkg paradicsompüré konzerv
3 babérlevél
só
bors
cukor
citromlé
A hagymát felkockázom, megdinsztelem. A gombát vékony szeletekre vágom, majd a hagymához adom. Megfűszerezem és megvárom, hogy az összes levét elforrja. Hozzáadom a paradicsomot és a babérlevelet, és azzal is összepirítom.
Jól behűtve tálalom.
Tálalás előtt szabadítsuk meg a babérlevéltől, akkor nem kell vadászni evés közben.
Az uborkát alaposan megtisztítjuk és vékony fél karikára vágjuk. Meghintjük sóval és hagyjuk állni fél órát. Amikor már levet eresztett, jól kinyomkodjuk belőle a nedvességet. M...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felkockázott gyümölcsöket egy nagy tálba dobáltam. Egy másik, kisebb tálkában összevegyítettem az öntetet: egy citrom vagy lime levét és egy-két ek. mézet, majd a gyümölcsökre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük. A húst átkenjük a fűszerekkel és megpároljuk, amikor elkészült felszeleteljük és egy tálba tesszük. A zöldségeket is apróra vagdossuk és hozzákeverjük. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű