menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás fűszeres csirke borban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 nagy csirkemell
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi kakukkfű
1 teáskanálnyi tárkony
1 dl száraz fehérbor
só, bors
olívaolaj

Elkészítés:


A fokhagymát megtisztítjuk és egészben pirítani kezdjük egy kevés olívaolajban, majd hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és 9-10 percen át pirítjuk, közben kavargatjuk, hogy minden oldala átsüljön. Felöntjük a borral, fűszerezzük és pár percen át főzzük, majd tálalhatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Narancsos mézes csirke
Narancsos mézes csirke

Az alaposan megmosott narancsok héját lereszeljük, majd levüket kifacsarjuk. A szezámmagot egy tiszta serpenyőben kicsit megpirítjuk. A csíkokra vágott csirkemell filét sózzuk, b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mexikói csirkemell csíkok
Mexikói csirkemell csíkok

A szalonnát felkockázom, és megpirítom a zsíron. Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lila hagymát. Megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
csirke
csirke

Elkészítése A csirkecombokat alaposan sózzuk-borsozzuk meg. Egy mély edénybe kevés olajon pirítsuk körbe a combokat. Ha ezzel megvagyunk egy tálra tegyük át. A nem túl finomra v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros csirke
Mustáros csirke

Először a pácot készítjük el, jól összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a csirkecombokat. Lefóliázott tálban tartjuk egy napig, közben megforgatjuk, hogy mindenhova kerül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk