-1 kg sertéskaraj-csíkokra
-1 hagyma
-1 db paradicsom
-1 db paprika
-5 dkg szalonna-kockákra
-só,bors
-1 kisk.liszt
-2 ek,olaj
szalonna-olaj-pírítom-hagyma hozzá-húst hozzá-pírítom-só,bors-paprika-paradicsom-vízzel felöntöm-főzőm.-ha el főtte a levét-rá a liszt.
Legelsőként a padlizsánokat felszeleteljük, besózzuk, otthagyjuk, hogy ne legyenek keserűek az ételben. Egy nagy sütőtepsit kissé megolajozunk, majd elkezdjük a rétegezést, a bu...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejbe tettem a lisztet és állandó keverés mellett a tűzön besűrítettem,A tűzről levettem, hozzákevertem a tojások sárgáját a margarint és végül a reszelt sajtotA karfiolt megmost...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmosom és apró kockára vágom. A vöröshagymát szintén felvágom, és a zsíron megpirítom.Ráteszem a húst,és jól átforgatom a zsíron, míg egy kis levet enged .Ekkor annyi vize...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA vajban megkapatjuk a metéltre vágott gombát, majd beletesszük a sonkát, a cukrot, a hagymasót, a borsot, a ketchupot és összeforraljuk. A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű