-30 dkg csirkemell
25 dkg vegyes zöldség
-1 dl víz
-oregánó,bazsalikom
-bors,só
-1.5 dl tejszín
-10 dkg sajt
hús-só,bors-olajon megsütöm.
serpenyőbe-zöldségkeverék-paradicsom-vízzel felöntöm-párolom-hús hozzá-tejszín-fűszerek-forralom-mozarella a tetejére.
. „Baranyában, Tolnában mondják azt, hogy »halasan« főznek pörköltet: úgy, mint a halászlét. Hagymapirítás nélkül, hideg vízben kezdik el főzni a húst a bográcsban a fűszerekkel, f...
Elkészítési idő: 3.5 óra Nehézség: Közepes1. A mandulatejet melegítsük meg a zabpehellyel együtt, hagyjuk kihűlni. 2. Keverjük hozzá a túrót, ízlés szerint édesítőszert és a szobahőmérsékleten kiengedett gyümölcsöket.
Elkészítési idő: 15 PERC Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, majd felkockázzuk. Az olajon fehéredésig pirítjuk, és amíg a csirke pirul megpucoljuk a hagymát és apróra vágjuk a paprikával együtt. Amikor a csirke el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a hozzávalókat, egy órára hütőbe teszem. Forróvízben kifőzöm, míg fel nem jön a tetejére. Piritott zsemlemorzsába forgatom.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz