A padlizsánt félbevágva és a húsát bevagdosva tedd be a sütőbe. Ezt az első lépést egyébként előző nap is megcsinálhatod, így reggel már a kész alapanyag vár rád a konyhában. A sül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplikat megmossuk, vékony héjukat ledörzsöljük (ha nagyon szép krumplit kapunk, rajta is hagyhatjuk a héját, én is így tettem, csak megmostam és kész). 2. A krumplit az...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: NehézA krumplit jól megmossuk, héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. Egy jénait kikenünk margarinnal, és a kihűlt krumpli harmadát nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Megsózzuk, beterítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kemény tojásokat meghámozzuk, hosszában félbevágjuk. A tojások sárgáját egy tálban áttörjük a vajjal, mustárral és ízesítőanyagokkal habosra keverjük. A franciasalátából egy tá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű