padlizsán
lilahagyma
fokhagyma
majonéz
só, bors
parmezán
A padlizsánt félbevágva és a húsát bevagdosva tedd be a sütőbe. Ezt az első lépést egyébként előző nap is megcsinálhatod, így reggel már a kész alapanyag vár rád a konyhában. A sült padlizsán húsát kanalazd egy tálba. Ha igazán krémes textúrát szeretnél, turmixold át. Apróra vágott lilahagymával, egy kevés fokhagymával, majonézzel és sóval, borssal ízesítsd. Tálalásnál egy kis parmezánnal még jobban megbolondíthatod.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd elkezdjük dinsztelni a kókuszzsíron. Adunk hozzá egy pici sót, megborsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. 10-15 percig fedő alatt dinszteljü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Jó nagy hagymafejet 1 centi vastag karikákra szeletelek, vigyázva, ne essen szét, besózom, kicsit hagyom a sóban állni, utána liszt-tojás-zsemlemorzsa panírban megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát 1 cm-es kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk. 2. A hagymát is nagyobb kockákra vágjuk, majd a szalonnára öntjük, ízesítjük, és pirítani kezdjük. 3. Nem kell so...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz első és legfontosabb teendőd az, hogy a hagymát vágd félbe, majd szeleteld olyan vékony félkörökre, amilyenre csak tudod. Ha ezzel elkészültél, és a könnyeiddel is megküzdöttél,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű