6 csirkecomb
7 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
1 lime
1 dl száraz vörösbor
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A lime-ot felszeleteljük és a húsok mellé tesszük. 40-45 percen át sütjük 180 fokon, többször megforgatjuk, hogy jól átsüljön.
A krumplit vágjuk hasábokra vagy kockákra ízlés szerint. A paprikát is kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra, a fokhagymát is. A citromot vágjuk négyfelé. A megtisztított csirkem...
Elkészítési idő: 20+50 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. 2. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementálit...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemellet vastagabb szeletekre felvágjuk. 2. Fűszeres lisztben (liszt, só, bors, pirospaprika) megforgatjuk. 3. Forró olajban fehéredésig sütjük. 4. A bacont ug...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt levéve rendszeres keverés mellett pirosra sütjük és...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: Könnyű