Többféle, többszínű zöldség (sárgarépa, cukkini, brokkoli, karfiol)
Vöröshagyma
Olívaolaj
Tejföl
Sajt
(Tojás)
Só
Fűszerfokhagyma
Egyéb fűszerek
A zöldségeket előkészítjük és feldaraboljuk. A hagymát megpirítjuk, majd ezen megpároljuk a zöldségeket. Elkészítjük a szószt: sajtot reszelünk, a tejfölt és a tojást összekeverjük, megfűszerezzük, és belekeverjük a reszelt sajt egy részét. A tepsit kiolajozzuk, majd beletesszük a zöldségeket. A tetejére öntjük az elkészített szószt, majd sajtot reszelünk rá, és sütőben a sajt pirulásáig sütjük.
1. A kukoricadarát a tejben megfőzzük a sóval és a cukor felével. Kis fokozaton, folyamatos kevergetés mellett. 2. A túrót áttörjük (én csak botmixerrel krémesítettem), hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd fóliába csomagolva fél órát hűtjük. A töltelékhez az újhagymát felkarikázzuk, a lila hagymát félbevágjuk, így aprítjuk. Serpenyőben 5 evők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt krumplit, a kolbászt és a tojásokat felszeletelem, majd zsírozott jénaiba rétegezem (minden sort sózok). Középre reszelt sajtot és kefirt teszek, a tetejére pedig jó sok tej...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA szalonnát felaprítjuk és kisütjük a zsírját. A szalonnadarabokat kiszedjük és a zsírban megpirítjuk a felaprított hagymát és a paprikát. A répát is apróra vagdossuk, hozzákeverjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű