3 dl langyos víz,csipet só,50 dkg liszt,1 evőkanál olaj,1 teáskanál cukor,1 dkg élesztő.
Kidagasztjuk jól,másnap használhatjuk,a maradék tetős dobozba a hűtőbe 10 napig is eláll.
A paradicsomokat vízszintesen félbe vágom és tepsire sorakoztatom. A hagymát, fokhagymát megpucolom, a hagymát darabolom és mindet a paradicsomokra szórom. A tepsibe halmozott zöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: Hagyományos módon palacsintatésztát készítünk, megsütjük a palacsintákat. A töltelékhez a vöröshagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük. Rátesszük a darált húst,...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KözepesA lisztet, keményítőt, sót elkeverjük egy tálban, hozzáadjuk a tojást, és annyi vizet, hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk. A sütés során kell még víz, mert a tészta folyamatosan...
Elkészítési idő: 15 perc + sütés Nehézség: KönnyűA kolbászt ledaráljuk vagy késes aprítóban felaprítjuk. Hozzáadjuk a sütőporral és a sóval elkevert lisztet, a sajtot és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Hozzáütjük a tojásokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű