Nagydobosi sütőtök (hagyományos, szürke bécsi tök, v. úritök)
Kanadai tök
Bécsi tök
- száraz kocsány
- narancssárga hús
Bécsi tök
EM 220 C
220 C -> 30 perc
200 C -> 30 perc
160 C -> 20-30 perc
Kanadai tök
Majdnem úgy, mint a bécsi
A répát meghámoztam, a cukkinik végeit levágtam, megmostam és nagy lyukú reszelőn lereszeltem. Sóztam és 15 percet pihentettem. Közben a tejfölt simára kevertem a zúzott fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA padlizsánok két végét levágjuk, csíkosra meghámozzuk (felváltva egy hámozott, és egy nem hámozott csík legyen hosszában), a közepükbe egy rést vágunk (nem vágjuk fel teljes hossz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt megsütjük, majd még melegen meghámozzuk. A fokhagymát összezúzzuk. A meghámozott padlizsánt összeturmixoljuk a krémsajttal, a zúzott fokhagymával, illetve ízlés szer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, és nagy-lyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk-borsozzuk, hozzákeverjük a tojást, a zúzott fokhagymát, az összemorzsolt fetasajtot, és annyi lisz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű