1 kg vaddisznó hús
Csont, ha kapható
1 fej vhagyma
5 g fokhagyma
Sárgarépa, fehér répa, zeller gumó
Petrezselyem zöldje
1-1 paprika és paradicsom
5 fej gomba
5 szem borókabogyó
Kakukkfű
Bors, só
Hús a fazékba, felönt vízzel, felforral.
Hozzá fűszerek, vhagyma és fokhagyma
Bő 1 órát lassú tűzön főz
Ekkor bele a zöldségek, petrezselyem,
További 40-50 perc lassú főzés.
A gomba 20 perccel a vége előtt megy bele.
1. A lapockát és a combot enyhén besózva állni hagyjuk. A hagymát megtisztítjuk, félkarikákra (félfőre) vágjuk, majd egy lábasban, az olajon, a hússal együtt megpirítjuk. 2. A ro...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes1-Mélangez ensemble l'ail, le persil et la chapelure 2-Prenez les cuisses de grenouille à tour de rôle et plongez-les dans la farine, puis dans les oeufs battus au préalable, et d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvát langyos vízbe beáztatjuk. Az olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk. A fácánt kívül-belül – a bőre alatt is – bekenjük a fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHús a fazékba, felönt vízzel, felforral. Hozzá fűszerek, vhagyma és fokhagyma Bő 1 órát lassú tűzön főz Ekkor bele a zöldségek, petrezselyem, További 40-50 perc lassú főzés. A...
Elkészítési idő: Bő 2 óra Nehézség: Könnyű