menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott camembert GM


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 1-2
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 kerek camembert
1 tojás
1 evőkanál (rizs)liszt
1 evőkanál (GM) zsemlemorzsa

kevés olaj a sütéshez
áfonyadzsem

Elkészítés:


Vágd a camembert hosszában 5 db ujjnyi csíkra vagy 4 részre.
Verd fel a tojást kevés sóval.
Készítsd el kis tálkákba a (rizs)lisztet és a (GM) morzsát is.
Melegíts kis serpenyőbe kb ujjnyi olajat és melegítsd közepes hőfokra (160 C)
Forgasd a camembert szeleteket lisztbe, tojásba és morzsába, majd süsd meg oldalanként kb. 2-2 percig. Ha tovább sütöd, kifolyik a sajt.
Tálald kevés áfonyadzsemmel, amit áfonya, kevés édesítőszer felfőzésével készíthetsz és kis üvegben a hűtőszekrényben tárolhatsz.
Rizs, krumpli (püré vagy sütve) illik hozzá.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon gyors és egyszerű, csak figyelni kell a sütésnél, ne süsd túl.

Rántott camembert GM

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gluténmentes, Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mentás-joghurtos padlizsánkrém recept
Mentás-joghurtos padlizsánkrém recept

A padlizsánt sütőben, egészben megsütjük. Meghámozzuk, majd villával jól szétnyomkodjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és jól lehűtjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Avokádókrém
Avokádókrém

Az alapanyagokat turmixold össze 1-2 perc alatt, tedd a hűtőbe egy kis időre, hogy jobban összeérjenek az ízek és már kínálhatod is.

Elkészítési idő: pár perc
Nehézség: Könnyű
share
Tojáspörkölt tésztával
Tojáspörkölt tésztával

Elkészítés: A tojásokat keményre főzöm, hideg vízben hűtöm. A vöröshagymát reszelem. Felforrósítom az olajat és a hagymát megdinsztelem rajta. Rádobom a lisztet, keverek egye...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol

A karfiolt szedd nagyobb rózsákra, sós vízben tedd fel főni, forrás után max. 5 percig főzd. Közben készíts besamelt. Vajon futtasd meg a lisztet, engedd fel tejszínnel, majd hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk