végy gyümölcsöket amiket szeretsz,vágd apró darabokra,szórj rá fahéjat,szegfűszeget,reszelj gyömbért(elhagyható) ki mit szeret,facsarj 2 citrom levet,narancslevet,mézzel édesítsd.Irány a sütő 30 percig.
Üvegekbe forrón töltsd,fejre állít,majd dunszt :) ha felbontod forró vízbe tegyél amennyit szeretnél.Idd és edd :) Isteni tömény tartósítószer mentes vitamin bomba.
A paradicsomokat megmosom, kivágom a „csumáját” és feldarabolom, majd egy nagy lábosba teszem. A lábost lefedem és közepesnél erősebb fokozaton fél óráig főzöm, míg levet enged ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Az elmosott befőttes üvegeket állítsuk egy magas falú lábosba, töltsük fel hideg vízzel (ne repedjenek el az üvegek a forralásnál) úgy, hogy ellepje a víz az üvegeket, és kis lán...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd meg a gyümölcsöt, ha cseresznyéből, vagy meggyből készíted, távolítsd el a magvakat. Tedd egy tálba és öntsd rá a cukrot, tedd hűtőbe egy éjszakára. Reggel tedd a tűzhelyre és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a hagymát. (Valljuk be ez a recept legnehezebb része, mert bár lila hagymáról beszélünk azért alaposan megdolgoztatja a könnymirigyeinket.) Ezután félbe vágjuk a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz