2 šálky hladkej múky
1 čajová lyžička sušeného droždia
1/2 čajovej lyžičky kypriaceho prášku
3/4 čajovej lyžičky soli
1 lyžica olivového oleja
3/4 šálky piva izbovej teploty
2 lyžice masla
2 strúčiky cesnaku
30 g nastrúhaného parmezánu
120 g mozzarely
Mossuk meg a szilvát és magozzuk ki úgy, hogy a szilvát szétnyitjuk. Morzsoljuk össze az élesztőt és kevés cukorral futtassuk fel langyos tejben. Keverjük össze a lisztet, mar...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát forró serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA baconös-cukkinis tészta elkészítéséhez az apróra vágott hagymát megpirítjuk az olívaolajon, majd hozzáadjuk a felkockázott bacont, és tovább pirítjuk. A cukkinit apróra vágjuk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk 5-10 perc alatt. A lisztet összekeverjük a sóval, hozzáadjuk a tejfölt, majd a felfuttatott élesztős tejet és bedagas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű