1 nagy fej káposzta
6 dl paradicsomlé
1-2 sűrített paradicsom
3 evőkanál liszt
2 evőkanál cukor
1 vöröshagyma
só bors
őrölt kömény
A káposztát vágd vékony csíkokra. A hagymát pucold meg, aprítsd fel, és olajon pirítsd meg. Add hozzá a káposztát önts rá vizet, kevesebbet mint amennyi ellepi, és főzd meg. Közben sózd, add hozzá a borsot és a köményt.
Akkor engedd fel a paradicsomlével, amikor már megpuhult. Mehet bele a sűrített paradicsom. Körülbelül tíz percig főzd még, közben cukrozd ízlés szerint. Feltéttel kínáld.
a vöröshagymát megdinsztelem és pirospaprikával megszórom majd hozzáadom a felszelt vajbabot és a kockára vágott krumplit..ízesítem..só...őrölt bors...pici kömény... ha kész tejföl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt meghamozzuk, es kockakra vagjuk...lehet reszelni is A hagymat aprora vagjuk Az olajon a hagymat üvegesre paroljuk,lehuzzuk a tűzről, es beleszorjuk a paprikat, hogy ne ég...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA m irelit spenótot felolvasztom, majd megszórom liszttel és simára keverem, majd felöntöm tejjel és fokhagymával, sóval, borssal izsítem. Összeforralom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiol rózsákat felteszem főni, párolódni annyi vízben, hogy csak félig lepje el. Fűszerezem. Ha már majdnem kész kiszedem kb. az 1/3-át és a joghurttal együtt összeturmixolom,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű