A pite hozzávalói:
30 dkg porcukor
25 dkg vaj vagy margarin
5 nagyobb tojás
1 citrom leve és reszelt héja
2 ek. tejföl
30 dkg finomliszt
1 sütőpor
őszi- és sárgabarack vegyesen
szeletelt mandula
A vajat és a porcukrot habosra keverem, belerszelem a citrom héját, hozzáadom a levét. A tojások sárgáját egyesével keverem a masszához, majd a két ek. tejföllel is kihabosítom. A lisztet elkeverem a sütőporral és masszához keverem. Végül óvatosan beleforgatom a tojások keményre vert habját is.
Sütőpapírral kibélelek egy nagy tepsit (35 cm x30 cm), belesímítom a masszát. A tetejét kirakom félbevágott barackokkal (a vágott felük legyen felfelé), meghintem szeletelt mandulával.
180 fokos sütőben 20 percig sütöm.
A 6 db tojásfehérjét felverjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. Hozzáadjuk az étolajat, a sütőporos lisztet és zsemlemorzsát. Tepsibe tesszük és megszórjuk a vágott dióval, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat ketté szedjük, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját kikeverjük az édesítővel és az olajjal, majd hozzáadjuk a többi összetevőket, kivéve a habot, azt csak ezután keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűpici golyókat gyúrunk belőle és lelapítjuk őket. 175°C-on 10 perc??
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást habosra keverjük a cukorral. Majd hozzáadjuk a tobi hozávalót is . egy 20x30 tepsit kiolajozunk és kilisztezünk, Belehalmozzuk a tésztát és előmelegitet sütőbe tesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű