25 dkg liszt
3 db tojás
½ l tej
15 dkg cukor
3 evőkanál
olaj
1 csomag
élesztő
olaj a sütéshez
alma (egy kis fahéjjal megbolondítva),
szamóca,
eper,
mazsola ízlés szerint
Először a sűrített tejet egy jól záródó befőttes üvegbe nyomjuk a tubusból, majd a tetejét rácsavarjuk. Egy fazékba, hideg vízbe állítjuk úgy, hogy az üveg pereméig érjen a víz. La...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzákeverjük a porcukrot, a sütőport és a darált diót. Végül gyors mozdulatokkal összedolgozzuk a puha margarinnal. Folpackba csomagolva leg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁztassunk be 1 dl vízbe 4 evőkanál búza- vagy rozspelyhet, aztán kezdődhet a boszorkánykonyha. Míg te alszol, a gabonapehely dolgozik, vagyis erjed, így születik meg a csoda reggel...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA cukrot, van.cukrot az olvasztott vajjal kikeverem, majd hozzáadom a tojásokat, tovább keverem. Később beleszitálom a kakaóport, fahéjat, majd a szódabikarbónával elkevert lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű