1 kisebb fej káposzta
2 sárgarépa
1 vöröshagyma
friss petrezselyemzöld
só, bors
1 teáskanál cukor
3 evőkanál tejföl
4 evőkanál majonéz
1 teáskanál édes mustár
A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.
Az üvegtésztát leforrázzuk és 10 percig állni hagyjuk, hogy megduzzadjon. Ha már puha, ollóval kisebb darabokra tudjuk vágni. Alaposan megmossuk a gombát, a tönköket eltávolítjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan összekevered a krémsajtot és a túrót, jó krémesre, majd belekevered a többi hozzávalót. (Ez már így is nagyon finom, de Nigella ezután az egészet beleteszi egy fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát vékonyra szeleteljük vagy legyaluljuk, alaposan besózzuk, és félretesszük. Fél liter hideg vízben elkeverjük a cukrot, az ecetet és a zúzott fokhagymát, majd a salátalev...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű