menu

Családireceptkönyv.hu

Káposztasaláta öntettel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kisebb fej káposzta
2 sárgarépa
1 vöröshagyma
friss petrezselyemzöld
só, bors
1 teáskanál cukor
3 evőkanál tejföl
4 evőkanál majonéz
1 teáskanál édes mustár

Elkészítés:


A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.

Káposztasaláta öntettel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
KACSAMÁJ – kacsazsírban, fűszerekkel sütve
KACSAMÁJ – kacsazsírban, fűszerekkel sütve

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Édes-savanyú üvegtészta saláta
Édes-savanyú üvegtészta saláta

Az üvegtésztát leforrázzuk és 10 percig állni hagyjuk, hogy megduzzadjon. Ha már puha, ollóval kisebb darabokra tudjuk vágni. Alaposan megmossuk a gombát, a tönköket eltávolítjuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kőrözött (Nigella)
Kőrözött (Nigella)

Alaposan összekevered a krémsajtot és a túrót, jó krémesre, majd belekevered a többi hozzávalót. (Ez már így is nagyon finom, de Nigella ezután az egészet beleteszi egy fol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejfölös uborkasaláta
Tejfölös uborkasaláta

Az uborkát vékonyra szeleteljük vagy legyaluljuk, alaposan besózzuk, és félretesszük. Fél liter hideg vízben elkeverjük a cukrot, az ecetet és a zúzott fokhagymát, majd a salátalev...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk